86 69 27 31​ [email protected]

Fysiske rammer

Fysiske rammer

Haugårdvej 9 ligger i dejlige landlige omgivelser.

Huset er i 2 plan og renoveret i 2000. I stueetagen, i det oprindelige stuehus, er der indrettet kontorlokaler, møderum, lager samt personaletoilet. 

Stueetagen, i det nybyggede stuehus, rummer et dejligt stort køkken-alrum fra 2017, personalekontor, 3 værelser samt et toilet med bad og vaskerum. Overetagen er indrettet med stor hyggelig stue, 2 toiletter med bad og 6 værelser. Beboelsen er på i alt 380 m2 og ligner et ganske almindeligt hjem.

I et tilhørende udhus på ca. 150 m2 findes der et aktivitetsrum med bla. bordtennisbord, billardbord, træningsredskaber, dart, hyggehjørne med playstation, mv. .

Desuden indeholder udhuset lager, depot og fyrrum. 

Grundarealet er på 3500 m2 og består af en stor græsplæne med trampolin, en multibane til boldspil og rulleskøjeløb m.m.. Der er bålplads, køkkenhave, stor shelter, terrasser og parkeringsplads. Endvidere er der et område med gamle træer og frugttræer.

Der er endvidere mulighed for at benytte træ- og metalværksteder, samt gocart/markracerbane som ligger 0,5 km fra bostedet. Her er der også mulighed for at ride på vores to islandske heste på egen ridebane.