86 69 27 31​ [email protected]

Efterværn til unge

Efterværn til unge efter serviceloven § 66

Er det blevet tid til efterværn efter serviceloven § 66? Haugårdhus tilbyder efterværn for unge, som er mellem 18 og 23 år. Der kan være tale om en fuld indskrivning på Haugårdhus eller i egen lejlighed. 

Overgang til en selvstændig tilværelse via efterværn

​Efterværn til unge har til formål at bidrage til en god overgang til en selvstændig tilværelse efter en anbringelse. Fokus kan være hjælp til at gennemføre en uddannelse og at få en fast tilknytning til arbejdsmarkedet samt at anskaffe egen bolig.

Den unge kan have haft et misbrug af euforiserende stoffer og have en psykisk lidelse såsom ADHD, borderline, bipolar lidelse og skizofreni. Ofte vil den unge have været udsat for omsorgssvigt, hvilket har ført til en tidlig indsats såsom en anbringelse.

Et efterværn består af hjælp og støtte med al alt fra botræning til møder, personlige samtaler og forskellige former for behandling med fokus på pædagogik og psykiatri. Dertil kommer en række lavpraktiske støtte foranstaltninger med alt fra ​morgenvækning til hjælp med at strukturere hverdagen.

Kontakt os for at få mere information om botræning

​Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for botræning og efterværn. Vi tilbyder også gerne en samtale om, hvad vi kan tilbyde inden for pædagogisk, psykologisk og psykiatrisk behandling.

Du kan ringe på telefon 86 69 27 31​, eller du kan skrive til os på e-mail [email protected].